Campanie de observare a alegerilor din 2016

Centrul pentru Studiul Democrației a demarat proiectul „Tinerii se implică - Campanie de conștientizare și monitorizare a alegerilor din 2016”, în cadrul căruia va asigura observarea alegerilor locale și parlamentare din 2016 în județele Cluj, Bistrița-Năsăud, Mureș și Bihor.


Proiectul se adresează în primul rând tinerilor care doresc să se implice în procesul electoral în calitate de observatori și care își doresc să exploreze acest domeniu ca oportunitate de carieră. În cadrul proiectului vor fi organizate mai multe sesiuni de instruire la care vor lua parte experți electorali români cu o bogată experiență în observarea alegerilor din țară și din străinătate, precum și reprezentanți ai Autorității Electorale Permanente, care vor prezenta procesul de recrutare pentru corpul de experți electorali.

Cei care doresc să se înscrie ca observator trebuie să trimită un cv și o scurtă scrisoare de intenție la adresa de email observator2016@gmail.com, până la data de 15 martie 2016. Mai multe informații sunt disponibile la adresa www.democracycenter.ro/observator.


Proiectul „Tinerii se implică - Campanie de conștientizare și monitorizare a alegerilor din 2016” este realizat cu sprijinul Fondului de Inovare Civică, program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, în parteneriat cu Romanian-American Foundation și Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe.


Pentru mai multe informații:

George Jiglău – coordonator de proiect

0740206512